Een confetti kanon huren voor verhoging van de feestvreugde!

Een confetti kanon huren voor verhoging van de feestvreugde!

De manier om de feestvreugde te verhogen is het gebruik van confetti. Nu kun je iedereen op het feest natuurlijk een emmertje snippers geven, maar je kunt het ook wat grootser aanpakken. Je kunt een confetti kanon huren! Zo'n kanon klinkt nogal vervaarlijk, maar dat valt, natuurlijk bij het juiste gebruik, echt wel mee. Met een confetti kanon kun je confetti of streamers afschieten en neer laten dwarrelen over de feestvierders. Ook tijdens sportevenementen is een confetti kanon huren een goed idee. Komt de winnaar over de eindstreep? Laat dan het kanon afgaan, je zult zien dat dat een heel bijzonder effect geeft.

Een confetti kanon huren voor verschillende gelegenheden

Geef je een gender-reveal-party (een feestje waarop je het geslacht van je ongeboren baby bekend maakt)? Dan is het leuk om een confetti kanon te huren en dit te vullen met roze of blauwe confetti, al naar gelang het geslacht van de baby. Bestaat je winkel zoveel jaar of heb je een feestelijke opening van je verbouwde zaak? Ook dan is een confetti kanon een aanrader. De confetti kan zowel binnen als buiten worden afgeschoten, het is maar net waar je het feest geeft. Voor binnen zijn er kleinere systemen beschikbaar dan voor buiten. Je wilt immers geen deuken in je plafond!

Al die confetti, hoe zit dat milieutechnisch?

Je kunt kiezen voor biologisch afbreekbare confetti. Deze confetti zal snel oplossen in water. Na een flinke regenbui zie je er al bijna niets meer van. Het is natuurlijk verstandig om, als de winkel geopend is of als het feest voorbij is, een bezem te pakken en zoveel mogelijk confetti op te vegen. Op die manier voorkom je overlast voor omwonenden en uiteindelijk is het zelf schoonmaken ook het allerbest voor het milieu. Mis je een paar stukjes? Dan is er niets aan de hand, dat lost zichzelf, letterlijk, wel op.

Hoe zit het met de brandveiligheid?

Brandveiligheid is een hot item in Nederland en in de EU. We zijn verplicht om ons aan allerlei regels te houden en dat is alleen maar logisch. De confetti waarmee je je confetti kanon vult, is gemaakt van papier en dat is weer behandeld met een brandvertrager. Het blijft echter altijd opletten. Je moet het confetti kanon nooit afvuren in de richting van open vlammen zoals van de barbecue of de open haard. Ook schiet je natuurlijk nooit richting dieren en mensen. Door de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, kun je veel plezier hebben van de confetti.

Special FX

Opzoek naar de perfecte special FX tijdens jou verjaardag, opening, club nacht of ander knal evenement? Luxonos levert alles wat je nodig zal hebben! Bekijk de mogelijkheden op luxonos.nl