Je m’appelle kleding gemaakt van hoogwaardige travelstof

Je m’appelle kleding gemaakt van hoogwaardige travelstof

Je m'appelle is een kledingstijl die omschreven kan worden als casual-chic. Het is daarom heel goed combineren met andere kledingstijlen. Verschillende items kunnen ervoor zorgen dat je kledingstijl juist heel chique wordt, casual of hip casual-chic. Kleding van Je m'appelle is gemaakt van een speciale stof, travelstof. Dit zorgt ervoor dat de kleding hoog is in kwaliteit. Daarnaast heeft de stof nog veel meer voordelen. Namelijk dat kleding een fijne pasvorm heeft en duurzaamheid is. 

Je m'appelle kleding 

Kleding van Je m'appelle wordt met zorg wordt gemaakt. Het is geen massaproductie kleding, maar waar van hoogwaardige kwaliteit. Het fijne van kleding die niet massa geproduceerd wordt is dat je kleding niet overal terug ziet. Je hebt een grote kans dat je een uniek kledingstuk aan kunt schaffen. Door de casual-chic stijl is het makkelijker om een perfecte aanvulling te vinden voor je kledingkast.

Travelstof in kleding van Je m'appelle

Kleding van Je m'appelle is gemaakt van Travel Quality, een stof van hoogwaardige kwaliteit. Dit type stof voelt zeer prettig aan op het lichaam. Dit komt door het soort vezels die in de stof zijn verwerkt. Travelstof bestaat uit twee soorten vezels, namelijk polyamide en elastaan. Deze twee vezels worden op zo'n manier geweven waardoor een hoge kwaliteit stof ontstaat. De speciale manier van weven zorgt voor een sterkere stof. De stof is niet alleen sterk en daarom dus duurzaam. De kwaliteit van de stof voel je ook terug in het draagcomfort. De stof voelt prettig aan. Doordat travelstof elastisch is valt het fijn om het lichaam. Het is niet statisch en ademend. Door deze kwaliteiten droogt de stof ook snel. 

Kleding van Je m'appelle

Bron: jemappelle.nl

Voordelen van travelstof 

Naast de voordelen in draagcomfort heeft de duurzaamheid van travelstof ook extra voordelen. #Travelstof is niet alleen slijtvast, maar ook pilling vrij, UV beschermend en snel drogend. Doordat de stof snel droogt hoef je het niet in de wasdroger te doen. Dit is zowel goed voor het milieu, maar ook voor je kleding. Je kleding gaat veel langer mee als je het alleen in de wasmachine hoeft te doen en niet in de droger. Het is daarnaast ook sterk en elastisch materiaal waardoor het überhaupt langer mee gaat. Je zult zien dat je nieuwe favo shirt niet al na drie wasjes gekrompen is. 

In vergelijking met goedkopere stoffen zul je merken dat je het vaker kunt wassen, makkelijker kunt wassen en dat het na het wassen sneller droog is. Als de stof opgedroogd is, voelt het nog steeds prettig aan stof wordt niet stijf en blijft heerlijk soepel. De extra stretch in de stof zorgt er voor dat het fijn aanvoelt en daarnaast ook mooi om het lichaam vormt. Bij zowel wel broeken, shirts, bloezen als jurkjes zal het prettig en extra mooi om het lichaam zitten.