De mooiste bikini voor deze zomer

De mooiste bikini voor deze zomer

Heb jij al een nieuwe bikini gescoord voor deze zomer? De bandeau bikini is echt ideaal. In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode hebben wij een handige koopgids voor de bandeau bikini geschreven, zodat jij meer te weten komt over deze mooie én multifunctionele bikini.

De bandeau bikini is simpelweg een bikini zonder bandjes. Deze wordt ook wel eens strapless bikini genoemd. De bandjes van deze bikini zijn vaak afneembaar. Dit houdt in dat deze bikini in de meeste gevallen zowel met als zonder bandjes gedragen kan worden, net waar jouw voorkeur op dat moment ligt. Een echte multifunctionele bikini dus!

De voor-, en nadelen van een bandeau bikini

De nachtmerrie van iedere vrouw is natuurlijk dat jouw bikini afzakt nadat je een grote plons in de zee of in het zwembad neemt. Veel vrouwen vinden een bandeau bikini daarom maar wat spannend. Deze spanning is echter totaal niet nodig. Deze bikini geeft namelijk onwijs veel ondersteuning vanuit de band rond de borstkas. De bikini heeft vaak een wat breder rugpand (de band op je rug). Tevens bevat deze bikini vaak antislip strips, dit biedt nog meer zekerheid dat jouw borsten op de juiste plek blijven zitten én de bikini niet afzakt. Door de stevige band rondom je borstkast zijn de schouder-, of halterbandjes dus echt overbodig geworden! En yes, ook vrouwen met een grote cupmaat kunnen de bandeau bikini rocken.

De juiste maat is belangrijk

Een bandeau bikini kan natuurlijk alleen de juiste steun bieden wanneer jij de juiste maat draagt. Bij een bandeau bikini is dit extra van belang, aangezien de band goed strak moet zitten, anders zal deze alsnog afzakken. Tevens is de werking van de antislip strips veel minder wanneer de borstband niet strak genoeg zit. Een te kleine maat kan daarentegen knellen, waardoor jij niet het ideale comfort ervaart. Het is dus super van belang dat jij jezelf goed opmeet. Verschillende websites bieden goed advies aan, waardoor dit een eitje wordt! Een andere mogelijkheid is langsgaan in lingerie of badmode winkels waar experts werken. Deze experts meten jou vaak met alle liefde op én zo weet je zeker dat je de juiste maat draagt!

De keuze is reuze

Je hebt genoeg keuze uit verschillende bandeau bikini´s. Bijna alle bekende badmode merken bieden wel bandeau bikini´s aan. Zo hebben Beachlife, Cyell en PrimaDonna Swim allemaal voldoende bikini´s in het assortiment. Naast de keuze uit verschillende merken, heb jij de keuze uit verschillende printjes en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bikini met stoere strepen? Ook bandeau bikini’s met tropische printjes ga je deze zomer onwijs veel zien. Verschillende knalkleuren komen voorbij en ook de animal prints ontbreken zeker niet. Het liefst een grijze of zwarte bikini, of is een knalkleurtje meer jouw ding?

Daarnaast heb je bij bandeau bikini’s ook nog veel variatie in het model. Ga je voor een bikini met een schattige twist of vind jij de bikini met mouwtjes helemaal te gek? Ook komt de bandeau bikini voor met een schattige strikje of rijgdetails tussen de cups. Draag vooral waar jij jezelf mooi en goed in voelt en straal!