Deze dingen mogen niet ontbreken in jouw strandtas

Deze dingen mogen niet ontbreken in jouw strandtas

De zomer komt er langzaamaan weer aan – tijd voor weer warme zomerdagen waar je de hele dag op het strand kunt liggen! Heerlijk. Misschien duurt het nog even, maar de zomer is al dichterbij dan je verwacht. Als je naar het strand gaat, dan zijn er een aantal dingen die erg handig zijn om mee te nemen. Vaak zit je toch al snel een hele dag aan het strand en dan moet je wel goed voorbereid zijn. De volgende dingen kunnen dan ook écht niet ontbreken in jouw strandtas.

Verzorging

Als het gaat om verzorging, zijn er een aantal producten die erg belangrijk zijn om mee te nemen. Allereerst staat op nummer één natuurlijk zonnebrandcrème en eventueel een aftersun. Dit moet je natuurlijk gedurende dag meerdere keren aanbrengen en jezelf zo goed beschermen tegen de felle zon. Verder is een borstel of kam voor je (lange) haar fijn om je haar uit de knoop te halen nadat je in de zee geweest bent. Bodylotion is altijd fijn om droge plekjes in te smeren die bijvoorbeeld door de zon een beetje uitdrogen.

Vermaak

Je moet je natuurlijk wel een beetje vermaken op het strand. Je kunt gewoon kletsen met je vrienden of familie en een beetje rondhangen, maar het lezen van een boek, luisteren naar je favoriete muziek, het spelen van een kaartspelletje met zijn allen of het overgooien van een strandbal is natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen als je een dagje op het strand hangt. Neem dus wat leuke dingen mee zodat je je de hele dag kunt vermaken. Bedenk wat leuks!

Handig

Een paar dingen zijn niet per se nodig, maar wel enorm handig om mee te nemen als je een dag op het strand gaat liggen. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank zodat je je telefoon kan opladen wanneer hij leeg raakt. Verder is het handig om genoeg water en snacks mee te nemen, en is het ook slim om geld mee te nemen zodat je ’s middags bijvoorbeeld een broodje kunt halen als lunch of ’s avonds nog lekker een drankje kunt halen. Vergeet verder je Versace zonnebril of je Burberry zonnebril ook niet! Als laatste is het handig om extra handdoeken mee te nemen, voor het geval dat je handdoek waar je op ligt er vies of nat wordt gedurende de dag.