Edelsteen oorbellen, voor dames met klasse

Edelsteen oorbellen, voor dames met klasse

Echte edelsteen oorbellen zie je niet meer zo vaak. De meeste dames halen hun oorbellen van goedkope (web)winkels die de sieraden uit China laten komen. Deze kosten misschien niet zo veel, maar na een week of twee zijn ze al kapot, nogal zonde. Dit komt met name door slechte kwaliteitschecks wanneer ze hier in Nederland aankomen. Ze komen in zulke grote getalen dat het zorgvuldig controleren van de sieraden onbegonnen werk is. De sieraden zijn gemaakt van goedkope materialen welke slechts op de bewerkte foto er goed uit zien. Wanneer je deze in huis ontvangt kom je er pas achter dat ze toch niet zo stralen als je had gehoopt. Direct wegdoen zou jammer zijn, maar vaak zal je ze ook niet dragen. Dames met klasse gaan voor kwaliteit; oorbellen die meer dan een week meegaan en je werkelijk laten stralen. Echte edelstenen haal je niet van goedkope webwinkels. Die zijn allemaal gemaakt van plastic of van goedkoop, gekleurd glas. Oorbellen gemaakt met materialen van kwaliteit zullen jaren lang plezier geven, in tegenstelling tot die plastic namaak.

Mostert-juweliers, voor échte sieraden

Bij Mostert-juweliers weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. Het vinden van hoogwaardige sieraden kan soms vrij lastig zijn. Hoe weet je nou of een winkel ergens slechts een duur prijskaartje op heeft gegooid of dat het daadwerkelijk van kwaliteit is? De meeste online juwelier sites zijn pas enkele jaren, soms zelfs maanden, oud. Ze poppen kort op en proberen dan zo veel mogelijk winst te maken, vaak gebruikmakend van dropshipping. De sieraden laten ze goedkoop overkomen uit China en vervolgens verkopen ze het met grote winsten. Mostert-juweliers werkt op een andere manier en heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Niet alleen lopen ze voorop met mode trends, ook staan ze voor kwaliteit. Sieraden waar je jaren lang plezier van zal hebben. Geen sieraden gemaakt van plastic of gekleurd glas, maar sieraden van hoogwaardige metalen en echte edelstenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan echt gouden ringen, zilveren kettingen of edelsteen oorbellen.

Hoe herken je een echte juwelier?

Er zijn tegenwoordig zoveel webwinkels waar je oorbellen kunt bestellen dat het niet altijd even duidelijk is waar de beste kwaliteit te vinden is. Dropshipping is een rage waar veel mensen een zakcentje mee proberen te verdienen. Het ziet er allemaal heel aantrekkelijk uit, mooie sieraden voor extreem lage prijzen, maar wees hier op belet. Vaak lijken de foto’s wel heel mooi, maar blijkt die schitterende uitstraling slechts gefotoshopt. Het eerste waar je naar kunt kijken zijn natuurlijk de materialen. Gaat het om echte metalen, zoals goud en zilver, of om gekleurd plastic. Zijn de edelstenen wel daadwerkelijk wat ze doen vermoeden? Dit zou duidelijk in de omschrijving moeten staan, zo niet, dan zou ik er vraagtekens bij zetten. Zeker als het gaat om wel erg zachte prijzen. Weet je niet zeker of een webshop betrouwbaar is? Kijk dan eens goed naar hoe lang de shop al bestaat. Een echte juwelier heeft ervaring, zoals Mostert-juweliers die al meer dan een halve eeuw zich specialiseert in hoogwaardige sieraden.