Een auto lease

Een auto lease

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met een auto lease en er is zoveel informatie dat op je afkomt dat ik mijn blogs ga schrijven over de verschillende manieren van lease. Zelf heb ik gekozen voor lease omdat ik dit zakelijk verder kan afhandelen. Op het moment in mijn leven heb ik een auto nodig maar weet niet hoe dit er over een paar jaar uit ziet daarom heb ik lease boven kopen gekozen. Vandaag gaat mijn blog over operational lease. Ik ben helemaal blij met mijn lease auto, ik hoop jullie hiermee een handje te kunnen helpen

 

Operational lease

Waarom full operational lease een van de meest comfortabel manier van lease is, komt doordat zoveel mogelijk kosten van de auto bij het lease contract in begrepen is. Dat betekend dat verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele schadeafhandeling inclusief is. Je betaald achteraf niet voor de verschillende onderdelen alles valt onder een contract. Waarom zou je dat willen denk je, maar op deze manier biedt de lease maatschappij alle zekerheid en service voor één bedrag per maand. Je hoeft ook niet verder opzoek naar andere maatschappijen want alles valt onder één dak dit maakt zodra er wat gebeurd het wel zo gemakkelijk. Met een telefoontje naar maar één bedrijf wordt je gelijk geholpen. Zorg wel altijd dat je goed voorbereid een leasecontract aangaat zodat je weet waar je aan begint, houdt rekening met eerlijkheid en flexibiliteit. Er zijn veel goede lease bedrijven zoals lease.auto is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Omdat alles zoveel mogelijk uit handen wordt genomen is dit voor bedrijven zeer aantrekkelijke manier van lease.

 

Wat nog meer

Ben jij gek op nieuwe auto’s dan is operational lease vast iets voor jou, operational lease richt zich voornamelijk op hele nieuwe auto’s. Mocht je toch voor een occasion kiezen dan raadt ik je te kijken naar de doorverkoop van een operational lease auto, want de leasemaatschappij is hierbij de eerste eigenaar en weet dat de auto altijd conform fabrieksvoorschriften is onderhouden. Dit was voor mij een goede eye-opener en ga ik zeker in de toekomst gebruik van maken. Als je ergens anders een occasion koopt dan weet je soms niet wie de eerste eigen naar was en weet je ook niet hoe men de auto gedurende de jaren heeft onderhouden. Operational lease auto’s worden de gedurende jaren dat ze rond rijden goed en zorgvuldig onderhouden dit is namelijk zoals ik eerdr aangaf allemaal inclusief.