Verf van Sikkens Rubol XD High gloss

Verf van Sikkens Rubol XD High gloss

Heb jij het binnenshuis inmiddels redelijk op orde? Bijvoorbeeld met een aantal gave vintage meubels of een hippe mat zwarte keuken. Dan wordt het nu ook wel tijd om buiten aan te pakken, denk je niet? Niet iedereen zit op deze klus te wachten maar met alle mooie zomerdagen die we tegenwoordig in Nederland hebben kan jij niet achterblijven bij de rest van al je vrienden met hun prachtige tuinen. Met de zomerse temperaturen wil jij je gasten echt niet binnen ontvangen. Nee, jullie willen de tuin in! Voordat jij je gasten hier wilt ontvangen wil je dat alles er natuurlijk tiptop in orde uitziet. Om daarvoor te zorgen kan jij de mooiste kleuren gaan creëren met Sikkens XD High Gloss verf. De mooie hoogglanslak zorgt voor een luxe uitstraling waar al jouw vrienden jaloers op gaan zijn. Je kan al je creativiteit kwijt door kleuren te combineren aangezien de verf in alle kleuren beschikbaar is! Jij geeft je wensen door en jouw kleur wordt geleverd. Doordat de verf geschikt is voor verschillende ondergronden (verf, kunststof en metaal) kan jij het gebruiken voor diverse projecten in de tuin. Door de kleuren op meerdere plekken terug te laten komen zorg jij ervoor dat het een geheel wordt.

Duurzaamheid

Met de XD High Gloss ben jij verzekert van minimaal tien onderhoudsvrije jaren! Dit is wel zo fijn als jij met zorg die hele tuin hebt aangepakt. De verf biedt uitstekende bescherming tegen allerlei situatie. We hadden het er net al over dat het steeds vaker lekker weer is maar daarentegen sneeuwt, regent en vriest het ook nog eens in ons land. In al die gevallen biedt de XD High Gloss je uitstekende bescherming dankzij de beschermende buitenlak. Met de kennis van tegenwoordig willen we natuurlijk van elk product weten of het ook een beetje aan het milieu denkt. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken als jij de verf van Sikkens gebruikt. Het is namelijk bio based, er wordt gebruik gemaakt van herwinbare grondstoffen!

Gebruikersvriendelijk

Je zal versteld staan van hoeveel extra voordelen de XD High Gloss verf van Sikkens biedt. Zoals eerder benoemd kan je dus kiezen uit alle kleuren! Daarnaast kan je ook kiezen uit allerlei eenheden. Er zijn blikken beschikbaar van 1 liter maar bijvoorbeeld ook van 10 liter. Als jij voor meer dan vijftig euro besteld, bezorgen ze het nog gratis ook! Voor het geval je nog wat kleine artikelen nodig hebt, bestel die er dan zeker bij. Vanaf 75 euro krijg je er namelijk nog een cadeau bij ook. Je kan gelijk beginnen met je project. 18 uur nadat jij de eerste laag erop hebt zitten kan je er alweer overheen schilderen. Veel succes met je project!