Geef eens iets anders cadeau

Je kent het wel. Je moet weer op jacht voor het perfecte cadeau. Feestdagen of een verjaardag. Jubileum of gewoon omdat je haar wil verwennen met iets moois. Het hoeft allang geen breinbreker meer te zijn. Voor je vrouw, je vriendin of een vriendin. Misschien is het niet het eerste wat in je opkomt. Dames nachtkleding, daar zijn toch een heleboel opties in.

Comfort voor in huis.

Als je denkt aan nachtkleding gaat je gedachten misschien direct uit naar een kittig lingerie setje. Sensueel, sexy en vooral het cadeau wat een man voor zijn vrouw koopt. Dat is niet direct waar ik aan denk. Het kan zeker en mannen; go for it! Een mooi setje lingerie doet wonderen voor het zelfvertrouwen van een vrouw. Iedere vrouw (en man) wil zich toch mooi en begeerd voelen?
Maar je kunt het ook in een andere hoek zoeken. Zelf dacht ik aan lounge wear. Comfort voor een relax dagje in huis. Een warme jogger met een super zacht shirt bijvoorbeeld! Gooi een paar heerlijk warme sokken in de mix en je hebt een outfit waar je niet meer uit wil komen.

Voor jezelf

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd van een ander te komen. Wanneer heb je voor het laatst iets moois voor jezelf gekocht? Natuurlijk telt die nieuwe trui of leuke broek ook mee. Nee, ik dacht meer aan iets waar jij jezelf weer op en top vrouw in voelt. Een fijne nachtjapon voor over je nieuwste setje? De boost die je nodig had wellicht.
Een cadeau zoals dit hoef je echt niet te kopen voor je man of vrouw. Dit setje is voor jou. Een geschenk om misschien wel letterlijk mee weg te dromen. Een pyjama voelt als een saaie aankoop maar dat hoeft het echt niet te zijn. Kijk eens naar een online lingerie winkel en zie de talloze opties voorbij komen. Kanten randjes, zachte stofjes of juist iets grappigs, geks, met een leuke print.

De hele familie

We hebben het nu gehad over een cadeau voor jezelf of voor een ander maar wist je dat ze ook nachtkleding hebben voor het hele gezin? Jouw nachthemd in het klein voor je mini? Hoe leuk is dat!? Een warme badjas voor jullie beiden en het plaatje is compleet. Een regenachtige dag binnen voelt niet echt als een straf wanneer je met je hele gezin in comfort op de bank zit. Een filmpje aan en lekker tegen elkaar aan kruipen. Misschien heb ik je hiermee wat inspiratie gegeven voor je volgende cadeau. Of het nou voor jezelf is of voor een speciaal iemand.

woman sitting on bed wearing pajama