Hoe selecteer ik kwalitatief goed personenvervoer?

Hoe selecteer ik kwalitatief goed personenvervoer?

Wat bel je nu als jij met wellicht een aantal andere personen vervoert wil worden van A naar B. Dat is vaak best een lastige keuze, want er is best wat aanbod. Uiteraard zijn daarbij een aantal belangrijke elementen die op orde moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan er zijn op de afgesproken tijd en ook tijdig op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast is er in de taxi wereld best wel wat te doen geweest. Denk daarbij aan de taxi oorlog met de daarbij behorende onderlinge strijd tussen de verschillende taxi bedrijven. En daarbij is ook nog Uber om de hoek komen kijken die de taxi wereld behoorlijk veranderd heeft.

Goed personenvervoer

Zeker in deze corona tijd is het van belang om kwalitatief goed personenvervoer te selecteren. Vooral omdat het in deze corona tijd van belang is dat het betreffende bedrijf zich aan de RIVM richtlijnen houdt. Kijk bijvoorbeeld naar LTC Taxi Leiden. Die hebben meerdere maatregelen genomen om ook in deze tijd nog personen te kunnen vervoeren. Denk daarbij aan het alleen nog met personenbusjes personen vervoeren ook als er maar 1 of 2 personen vervoert hoeven te worden. Op die manier kunnen ze er toch voor zorgen dat er tussen de bestuurder en de persoon twee meter afstand gehouden kan worden. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat in de taxi zelf contactloos kan worden betaald zodat geen pinapparaat aangeraakt hoeft te worden. Zeker de kwetsbare groep met betrekking tot corona heeft nog weleens personenvervoer nodig en op deze manier zijn zij toch in staat om op deze manier daar gebruik van te maken.

Wie is LTC leiden?

LTC leiden staat voor Leidse taxi centrale. Ze richten zich op personen vervoer in en om Leiden. Ook in de Bollentreek zijn ze een belangrijk speler op dit vlak. Uiteraard kunnen ze je overal naartoe brengen. Belangrijke bestemmingen waar veel personen naartoe vervoert worden zijn uiteraard schiphol en bijvoorbeeld de Keukenhof. Ze hebben mogelijkheden om enkele personen te vervoeren, maar ze hebben ook grotere bussen om groepen mensen te vervoeren. Ze positioneren zich duidelijk als een kwalitatief hoogwaardige partij, wat ook zo is. Daarbij bieden ze ook nog een scherpe prijs. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus.