Op vakantie! Maar wat doe je met je geliefde viervoeter?

Op vakantie! Maar wat doe je met je geliefde viervoeter?

Heerlijk, de vakantie staat weer op voor de deur! Je hebt je bikini gepakt, zonnebrand mee, je ziet jezelf al zitten, heerlijk bruin bakken bij het zwembad! Helaas mag jouw geliefde viervoeter niet mee op deze vakantie. Dat kan gewoon niet altijd, maar wat doe je dan? Dan ga je natuurlijk naar de Holidog website, want daar zoek je gemakkelijk online naar een geschikte oppas voor jouw lieve kat of hond! Op die manier ga jij met een gerust hart op reis en zal je huisdier niet eens door hebben dat je zolang op vakantie bent geweest!

Zo vind je een geschikte honden of katten oppas!

Op de Holidog website vind je allerlei opties als je op zoek bent naar een oppas voor jouw huisdier. Zo kan je jouw hond of kat bij een gastgezin laten terwijl jij op vakantie gaat, zo is je hond in jouw afwezigheid toch in goed gezelschap en niet alleen! En bekijk het is op deze manier, zo heb jij niet alleen vakantie, maar jouw hond gaat er ook even tussenuit! Heb jij een kat die liever thuis blijft in zijn eigen bekende omgeving? Dat is ook geen probleem, je kan ook een oppas aan huis krijgen. Er kunnen afspraken gemaakt worden over hoe vaak en hoe lang de oppas langs komt bij jouw geliefde huisdier. Zo is hij of zij altijd voorzien van water, eten en de nodige aaitjes worden ook gegeven. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om jouw geliefde huisdier en kom jij weer thuis bij een tevreden kat/hond.

Hondenuitlaatservice

Heb jij een ontzettend drukke baan of ben je de hele dag onderweg, om wat voor reden dan ook, je redt het gewoonweg niet om tussen de middag even terug te gaan naar huis om met jouw trouwe hondenvriend een rondje te lopen. Geen zorgen, ook daar zijn oplossingen voor met een hondenuitlaatservice. Zo kan jouw lieve hond ’s middags lekker de pootjes strekken en een frisse neus halen. Met een hondenuitlaatservice komt er, op de dagen die jij wilt, een pet sitter langs om jouw hond uit te laten.  Op die manier kan jij aan het einde van een lange dag rustig thuis komen, en hoef je niet direct de deur weer uit om te gaan wandelen met je huisdier, want deze is kortgeleden nog op stap geweest!

Gratis account aanmaken

Nieuwsgierig geworden? Of heb je toch nog wat twijfels? Je kan een gratis account aanmaken en gratis zoeken en praten met huisdierenoppassers bij jouw in de buurt! Zeker weten dat je hierna makkelijker een vakantie boekt, omdat je je huisdier met een gerust hart thuis kunt laten en de zorg over kan laten aan een lieve dierenoppasser!