De beste stofzuiger voor dierenharen

De beste stofzuiger voor dierenharen

Huisdieren zijn een leuke toevoeging in huis. Je voelt je nooit alleen, er is altijd iemand blij om je te zien als je thuiskomt. Maar een van de grote nadelen van huisdieren zijn dan toch wel de haren die ze achterlaten. Je komt ze overal tegen. Ze zitten in het tapijt of op de bank.  Daar wil je zo snel mogelijk van af dus dan pak je de stofzuiger, maar wat is de beste stofzuiger voor dierenharen? Vacuumtester.com heeft hier onderzoek naar gedaan en heeft er een top drie uit gehaald. Maar waar wordt de beste stofzuiger voor dierenharen op gebaseerd? Dat heeft met een aantal dingen te maken, en daar lees je hier meer over. 

Hoe wordt het bepaald?

De beste stofzuiger voor dierenharen hangt af van een aantal dingen. Het betekent niet dat de beste uit de test van www.vacuumtester.com ook de beste stofzuiger is voor jou thuis. Wat iedere stofzuiger wel heeft is een turboborstel. Met deze turboborstel krijg je gemakkelijk de haren van jouw huisdier uit het tapijt of stoffen bank. Wat ook een belangrijke factor speelt is een goede zuigkracht. Maar dan niet op één ondergrond maar op zo veel mogelijk ondergronden. Ook speelt geluid een grote factor. Veel huisdieren zijn bang voor de stofzuiger omdat deze zo veel lawaai maakt. Daarom is de beste stofzuiger voor dierenharen ook zo stil mogelijk zodat het huisdier ook rust heeft. Maar denk ook aan die nare luchtjes die van de stofzuiger kunnen afkomen als je de haren opzuigt. Het is dat ook belangrijk dat er een goede filter in zit zodat de vieze luchtjes ook weg gaan. 

Welke moet je kiezen?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je opzoek bent naar de beste stofzuiger voor dierenharen voor jou. Wil je namelijk een stofzuiger met of zonder zak. Vaak kiezen mensen er eentje zonder zak omdat deze makkelijker te legen is. Maar als je allergisch bent voor bepaalde dierenharen is het handiger om er eentje te halen met zak zodat je bij het legen bijna niet in contact komt met de dierenharen. Ook kun je kijken of je er een wilt met of zonder kabel. Het nadeel is van een stofzuiger met kabel is dat je letterlijk aan een lijntje zit. Maar dat kan ook juist een voordeel zijn. Want een bedrade stofzuiger kan namelijk nooit met een lege accu zitten waar dat met een draadloze stofzuiger wel het geval kan zijn. Een draadloze stofzuiger is ideaal voor kleinere huizen waar je niet meer dan een accu nodig heeft om het het huis te stofzuigen. Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende elementen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig kun je op www.vacuumtester.com alles lezen over welke de stofzuiger de beste is en waarom. Dus als je opzoek bent naar de beste stofzuiger voor dierenharen neem een kijkje op de site en je zal je keuze kunnen maken.