Paaspakketten als blijk van waardering voor jouw personeel

Paaspakketten als blijk van waardering voor jouw personeel

Het is alweer bijna Pasen (17 april), dus is het een goed idee om alvast paaspakketten aan te schaffen. Indien je werkgever bent is het leuk om dit als blijk van waardering aan jouw personeel te schenken. Niet alleen voor bedrijven maar ook voor non-profitorganisaties is dit een mooi gebaar voor de werknemers of vrijwilligers. Met name vrijwilligers moeten in deze tijd meer gewaardeerd worden want het werk wat zij doen is zo waardevol! Dit wordt nog wel eens vergeten, maar juist die vrijwilligers doen supernuttig werk! Dus verras ze met Pasen eens met toffe paaspakketten. Of op een ander moment van het jaar, met diverse andere cadeaupakketten.

Paaspakketten voor vrijwilligers

Dus zet je vrijwilligers deze Pasen eens in het zonnetje. Zij krijgen vaak geen vergoeding dus een presentje op zijn tijd zal ze extra laten weten dat hun werk onmisbaar is. We vergeten vaak dat met Pasen de wederopstanding van Jezus gevierd wordt. Jezus vond het ook belangrijk iets voor zijn medemens te doen. Dus doe iets voor je vrijwilligers uit blijk van dank. Uiteraard kun je zelf iets samenstellen voor die lieve, toffe vrijwilligers, zoals een borrelhapje, flesje (alcoholvrije) wijn, of iets anders om lekker op te kunnen eten. Maar online kun je ook veel kant-en-klare paaspakketten kopen, zo hoef je er zelf niet over na te denken. Deze paaspakketten bestaan bijvoorbeeld uit chocolade-eitjes, bijenbloemen, marshmallow bars of limonadesiroop. Ook lekkere Chardonnay en toastjes behoren tot het assortiment van diverse paaspakketten. 

Cadeaupakketten met bedrijfslogo

En wist je dat je de paaspakketten, of andere cadeaupakketten kunt laten bedrukken met een bedrijfslogo (of logo van de stichting)? Zo worden de cadeaupakketten extra origineel om te geven of te krijgen! Deze cadeaupakketten zou je als coördinator of werkgever met elke feestdag aan je personeel of vrijwilligers kunnen geven, zodat zij weten dat hun werk extra gewaardeerd wordt. Een voorbeeld van zo'n cadeaupakket is een doos met wijn, borrelmix en olijfsnacks erin. Uiteraard gaat het niet zozeer om de inhoud maar meer om het gebaar. Het is normaliter erg tijdrovend om zelf een pakket samen te stellen dus daarom bespaart het je veel tijd als je kant-en-klare cadeaupakketten online kunt bestellen. Vaak krijg je korting vanaf een bepaalde oplage. Ook kun je denken aan presentjes die gemaakt worden door mensen met een beperking, zo sla je twee vliegen in één klap, want zij verdienen er dan ook wat aan. Op die manier waardeer je ook hun inzet!