Wat hebben een dure auto en duurste Netflix serie gemeen?

Wat hebben een dure auto en duurste Netflix serie gemeen?

Je hebt vast geen antwoord op de vraag van deze titel. Het mooie is dat er ook niet echt een antwoord is. Er zijn namelijk veel dure auto’s, maar er is een die er de laatste tijd alleen maar populairder op wordt en dat is de Audi RS7. Deze auto staat bekend om een sportieve uitstraling in combinatie met luxe. Laat dat nou ook een belangrijke factor zijn in de duurste Netflix serie ooit. De hoofdpersonen hebben namelijk alles te maken met luxe, rijkdom, sportiviteit en aanzien. Zit er toch meer overeenkomst in die twee dan je dacht.

Audi RS7 verandert je leven

Als je van snelle en mooie auto’s houdt dan is de Audi RS7 een enorme aanrader. Hij komt voor in vele kleuren, dus je hebt ook nog wat te kiezen. Het verschil met andere Audi modellen is dat hij veel sportiever oogt. Het komt door de robuuste wielen en voorkant van de auto, want deze doen je wellicht meer denken aan raceauto’s. Dit maakt de auto dus enorm compact en degelijk om mee te rijden. Desalniettemin is het natuurlijk al een plaatje om hard mee over de snelwegen te rijden, zolang dat natuurlijk veilig gaat. Deze Audi wil je namelijk niet beschadigd hebben, omdat je er toch wel aardig wat geld voor neer moet leggen.

Dure investeringen geven lang plezier

Wanneer je ervoor kiest om een Audi RS7 aan te schaffen, moet je wel bereid zijn om zuinig te rijden. Wanneer je dat doet heb je er ook langer plezier van. Het is natuurlijk niet voor niks zo'n dure auto en je wil die kwaliteit het liefst lang behouden. Ben je een echte autokenner en koop je altijd het nieuwste van het nieuwste? Wellicht is het dan leuk om die duurste Netflix serie te kijken. Een van de hoofdpersonen is gek van auto’s en er komen regelmatig mooie, klassieke varianten voorbij. Sowieso is het hele decor om te watertanden. Als je van luxe houdt is het dus niet alleen interessant om die Audi RS7 te bekijken, maar ook die Netflix serie. Van beide kan je lang plezier beleven, maar helaas houdt de Netflix serie natuurlijk een keer op en hoop je dat jouw auto wat langer meegaat.

Alleen kijken maar niet kopen

Mocht het kopen van een dure auto nou buiten jouw bereik liggen, dan kan je ook altijd nog dromen. Kijk bijvoorbeeld eens naar gedetailleerde informatie, foto’s en filmpjes en maak jezelf nog enthousiaster om die spaarrekening aan te vullen. Als je het alleen bij kijken wil houden, dan kan dat natuurlijk ook. Een Netflix abonnement is bijvoorbeeld goedkoper en daar vind je niet voor niks een van de beste en duurste series ooit. Je kan je vermaken op vele verschillende manieren, dus vervelen zul jij je nooit.