De leukste Valentijnscadeaus voor je vriend

De leukste Valentijnscadeaus voor je vriend

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Voor de singles onder ons, een misschien treurige dag. Maar ook voor de mensen die wél in een relatie zitten kan deze dag voor stress zorgen. Wat koop je in hemelsnaam voor je partner? Voor de vrouwen is de keuze over het algemeen reuze. Het is dan ook makkelijk om met een leuk cadeau aan te komen. Een cadeau vinden voor de mannen daarentegen, kan een lastigere taak zijn. In deze blog vind je wat opties voor een leuk valentijnscadeau.

Dagje weg

Dit cadeau doet het altijd goed. Herinneringen maken is namelijk misschien nog wel waardevoller dan een tastbaar cadeau. Houdt jouw vriend van auto's? Neem hem mee naar een optocht van oude auto's, of ga samen karten. Voor een romantische date kun bijvoorbeeld een mooie rondvaart maken. Is je vriend actief? Ga samen wandklimmen, indoor skiën of paintballen. Uit eten gaan doet het natuurlijk altijd goed. Lekker kletsen onder het genot van een heerlijk diner.

Kleding

Doe je vriend een leuk kledingstuk cadeau. Zo denkt hij elke keer aan je wanneer hij dit draagt. Een kledingstuk van zijn favoriete merk is natuurlijk altijd welkom. Of als hij een sport doet, zou je sportkleding cadeau kunnen doen. Wil je toch verder kijken dan dat wat hij al kent? Kijk op een site als bijvoorbeeld babista voor leuke heren truien. Misschien is een leuke pet ook een goede optie.

Uiterlijke verzorging

Doe je vriend een lekker verzorgingspakket van Rituals cadeau. Zo'n pakket bevat meestal een heerlijke douchegel, scrub en masker. Is je vriend gesteld op zijn haar? Geef hem een kappersbezoek cadeau! Mannen gaan vaak vaker naar de kapper dan vrouwen, dus hoe leuk is het als dit bezoekje voor hem betaald wordt door jou. Heeft je vriend een baard? Maak een afspraak bij een echte barbershop. Dit is hoe dan ook een leuke ervaring, plus zijn baard is lekker bijgewerkt. Heeft je vriend het ooit over tanden bleken gehad? Geef hem dan de eerste sessie. Hierna kan hij zelf bepalen of hij ermee doorgaat of niet. Een lekkere geur doet het ook altijd goed! Hoe leuk is het dat jij nu een parfum cadeau kan doen die jij zelf het lekkerst vind ruiken. Jouw mening is natuurlijk ook erg belangrijk.

Fijne Valentijnsdag

Wat je ook geeft aan je vriend, de liefde is uiteindelijk uiteraard het belangrijkst. Soms zit het hem juist in de kleinste gebaren. Schrijf een lieve liefdesbrief. Benoem eens extra hoeveel je van hem houdt. De dag van de liefde kent geen grenzen!