De perfecte gamingstoel

De perfecte gamingstoel

Uren aan één stuk door gamen. Wanneer je eenmaal begint, is het lastig om ermee op te houden. Wie is er nou niet het liefst constant met zijn of haar hobby bezig? Lang zitten kan echter wel slecht voor je rug en overige spieren zijn. Een goede ondersteuning is dus erg belangrijk. Voor onze gamers is een speciale gamingstoel uiteraard ideaal. Bureaustoel24 biedt via de site een breed scala aan gamingstoelen aan. In deze blog zet ik er een aantal op een rijtje.

Racer Vintage |

Deze bureaustoel geeft je het autosport gevoel gewoon thuis achter je bureautje. De armleuningen zijn namelijk in hoogte verstelbaar, en ogen futuristisch. De gebogen armleuningen lijken door de speciale bevestiging aan de rugleuning haast te zweven. De zitting en rugleuning zijn zodanig gevormd dat comfort en een actieve zit tegelijkertijd gestimuleerd worden. De mooie zachtleren stoel is weliswaar €141,90 maar komt met een 8,7 uit de gebruikerstest. Klinkt goed!

Gamer Pro WH 110

Voor de luiere gamer onder ons, is dit de ideale gamingstoel. In deze stoel kun je namelijk heerlijk loungen. De zitting en rugleuning zijn net als de vorige stoel even goed voor het comfort en de actieve zit. De losse voetsteun zorgt echter voor het optimale lounge effect. De hellingshoek is verstelbaar, en ook kan de stoel 360 graden draaien. De met PU leer beklede stoffen stoel zal zorgen voor de ultieme comfortabele game ervaring.

League Pro |

Deze moderne gamestoel wordt gesneden als een sportstoel uit de automobielindustrie. De uitgesproken zijwanden zorgen voor een sterke zijsteun. De hoge rugleuning kan handmatig aangepast worden in helling. De stoel biedt ernaast ook twee extra losse kussens, die met flexibele rubberen banden aan de stoel bevestigd kunnen worden. De één dient als hoofdsteun, de ander kan bij de onderrug geplaatst worden. Let op: De stoel zelf biedt al voldoende ondersteuning. De kussens zijn voor de gamers die houden van een zachter oppervlak. Ook zijn deze armleuningen in hoogte makkelijk verstelbaar.

Gaming Pro By 100

De laatste stoel ziet er vrij ongebruikelijk uit. De stoel is meerlaags gewatteerd, en door de dikgestoffeerde rugleuning extra comfortabel, maar bovenal zeer bijzonder uitziend. De contrasterende kleuraccenten zorgen voor een geheel nieuwe sportieve indruk. Het schommelmechanisme kan per lichaamsgewicht aangepast worden. Ook heeft de stoel dubbel geremde veiligheidswielen. Op deze manier rolt de stoel enkel wanneer je erop zit, en is het dus onmogelijk dat de stoel onverwachts van je af rijdt wanneer je wilt gaan zitten.