Dit is het perfect kado voor hem

Dit is het perfect kado voor hem

Een kado voor hem elk jaar weer te verzinnen is lastig en niet even snel bedacht. Het zoveelste badschuimpje begint saai te worden en je wilt weer een glimlach op het gezicht toveren bij het ontvangen van het kado. Gelukkig is er tegenwoordig van alles te verzinnen als het aankomt op kado’s voor hem. Een aantal leuk grappige cadeaus uitgelicht waarmee je de ontvanger kunt verblijden.

Houdt hij van bier?

Veel mannen houden wel van een biertje. Leuk om cadeau te geven is een gepersonaliseerde flesopener. Zo kunnen ze van te voren al in de stemming komen om hun biertje te gaan drinken. Bij een gepersonaliseerde flesopener kun je een leuke foto uitzoeken en het laten afdrukken op de opener. Dit cadeau is van roestvrijstaal en heeft daarnaast een duimgat waarmee je de opener kunt ophangen. Wil je een kado geven met naam of tekst kies dan de beukenhouten flesopener. Deze flesopener ligt lekker in de hand en kan eenzijdig gegraveerd worden.

Veel spelplezier met een Harry Potter 3D puzzel

Tegenwoordig moet je steeds meer moeite doen om een origineel kado voor hem te vinden. Maar originaliteit is nog steeds te vinden, wat te denken van een Harry Potter 3D puzzel? Hoeveel spullen er ook in het huis zijn deze puzzel zal hij fantastisch gaan vinden. In de doos vind je 280 puzzelstukjes en dit zorgt voor veel speelplezier. Heb je de puzzel af dan zal deze gadget ontzettend gaaf in je huis staan. Dit is het beste kado om te geven aan een Harry Potter fanaat.

Een glas geven met een gepersonaliseerde tekst

Een glas geven met een persoonlijke tekst aan hem is leuk en origineel. Het is leuk voor jou om te maken, maar het is ook heel nuttig voor hem. Met een persoonlijke tekst op het glas kan je het namelijk grappig en persoonlijk maken en daarnaast is het het ideale housewarming kado. Er zijn diverse soorten glazen waar je persoonlijke teksten op kunt graveren. Wil je je vriendje of broertje iets unieks geven dan is het glas met gepersonaliseerde tekst het perfecte cadeau.

Ga budget met een pasjeshouder hoesje

Een tof budget kado voor hem is een pasjeshouder hoesje. Het mooie van dit kado is dat het helemaal niet duur hoeft te zijn, maar wel heel functioneel is en veel wordt gebruikt. Een pasjeshouder hoesje beschermt de smartphone tegen vuil en krassen. Daarnaast verliest de ontvanger van dit cadeau nooit meer z’n pasjes en meest belangrijke kaarten. De pasjes zitten veilig achter en onopvallend vakje en de houder is zoveel te verkrijgen voor iPhones als andere telefoonmerken.

Maak hem blij met een draaiende wereldbol als kado

Is hij een reisfanaat dan maak je hem blij met een draaiende wereldbol als kado. Het zorgt voor inspiratie om nieuwe landen te bezoeken en staat ook nog eens heel mooi op bureau of tafel. Dit product werkt op batterijen en draait vanuit zichzelf. Dit kado is zo origineel dat je iedere ontvanger ermee zult verbazen.