Geef een rugzak kind op de eerste verjaardag

Geef een rugzak kind op de eerste verjaardag

Heb je een eerste verjaardag van een kindje en weet je niet wat je moet geven? Je wil niet met standaard speelgoed aankomen, je wil juist iets origineels en hips cadeau doen. Denk dan aan een rugzak kind. Je leest in dit artikel wat de leukste rugzak kind is, daarnaast lees je in dit artikel waarom een geboortestoeltje geven een hip kraamcadeau is. Lees snel verder.

Rugzak kind bestellen voor verjaardag kind

Voor de eerste verjaardag een rugzak kind geven is een goed idee. Vaak moet de moeder alle spulletjes van het kindje meeslepen in haar tas. En als het kindje zijn of haar eerste verjaardag heeft bereikt, zijn dit natuurlijk alleen maar meer spulletjes geworden. Er zijn tegenwoordig steeds hippere rugtassen. Zo'n rugzak kind gaat vaak hand in hand met functionaliteit van de tas en de kwaliteit. Zo hebben de rugtassen verstevigde rugpanden voor draagcomfort, schouderbanden en speciale vakken voor drinkbekers en lunchboxes. Vaak is de rugtas kind ook waterdicht gemaakt. Zo kunnen de rugtassen makkelijk meegegeven worden naar school of de peuterspeelzaal. De teddy rugtas is tegenwoordig een zeer hippe rugtas waar ouders vaak voor kiezen omdat het kindje er dan stijlvol bijloopt. Ze zijn meestal verkrijgbaar in beige of bruin. De rugtassen kunnen persoonlijker gemaakt worden door de naam van het kindje erop te laten borduren. Naast de teddy rugtassen zijn er ook rugtassen in verschillende maten verkrijgbaar, en in verschillende materialen, zoals ribstof. Daarnaast is een rugzak kind verkrijgbaar in verschillende printjes, zoals met printjes van dieren. 

Geef een geboortestoeltje als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een leuk en hip kraamcadeau voor de geboorte van een baby? En je wil niet met een standaard knuffeltje of kledingpakje aankomen? Kies dan voor een geboortestoeltje. Een geboortestoeltje is speciaal voor een klein kindje gemaakt, want een kindje kan natuurlijk nog niet op een gewone stoel zitten. Hoe leuk is het dan dat het kindje zijn of haar eigen geboortestoeltje heeft? Je kunt dit natuurlijk voor je eigen kindje kopen, maar ook voor de geboorte van een ander kindje. Om hier een extra speciaal en hip kraamcadeau van te maken, kan je op het geboortestoeltje de naam of een foto erop laten bedrukken. Hierdoor wordt het geboortestoeltje erg persoonlijk. Bij de geboorte kan de baby er nog niet op zitten, maar je kunt het wel leuk in zijn of haar kamertje zetten. Hierdoor is een geboortestoeltje het ideale cadeau waar je zelf weinig werk aan hebt. Een rugzak kind kan je natuurlijk ook geven als kraamcadeau.