Kies de beste verzekering voor jouw auto

Kies de beste verzekering voor jouw auto

Bij het kopen van een nieuwe auto komt meer kijken dan alleen uitzoeken welk merk, type en kleur je graag zou willen hebben. Heb je er namelijk al aan gedacht om een autoverzekering af te sluiten? Het zou natuurlijk zonde zijn als je bij onverhoopte schade een hoop geld kwijt bent aan de reparatiekosten. Bij Allianz Direct sluit jij snel en eenvoudig in slechts drie stappen een verzekering voor jouw auto af. Bovendien kun jij voor een verzekering kiezen die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Een van de extra voordelen is dat de hulp en service 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaarstaan. Daarnaast profiteer je ook nog eens van een eigen risico van 0 euro én kun je kiezen voor verschillende aanvullende dekkingen. Wat wil je nog meer!

Een passende dekking voor elke bestuurder

Welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past heeft natuurlijk te maken met de staat en leeftijd van de auto waarin je rijdt. Zo zal iemand met een oudere auto deze bij grote schade liever inruilen voor een nieuwer exemplaar, terwijl degenen met een nieuwe auto deze meestal het liefst zo goed mogelijk verzekeren. Dankzij het eenvoudige drie stappenplan is de verzekering die bij jou past in een handomdraai afgesloten. Bereken jouw premie, kies het juiste pakket en voilà! Je hebt de keuze uit drie standaard verzekeringspakketten. Zo kun je met een auto van 12 jaar of ouder bijvoorbeeld het best kiezen voor een WA-pakket. Heb je een auto van 6 tot 12 jaar oud? Kies dan voor het Beperkt Casco pakket. Is jouw auto nog zo goed als nieuw en jonger dan 6 jaar? In dat geval wordt aanbevolen voor het All Risk pakket te kiezen. Heb jij een oudere auto en wil je deze toch graag beter verzekeren? Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Kies de verzekering die bij jou past en stap met een onbezorgd gevoel de auto in!

Waaruit kun je kiezen?

De drie zojuist genoemde standaard pakketten verschillen in de mate waarin je verzekerd bent tegen verschillende oorzaken van schade. Zo ben je bijvoorbeeld met het allesomvattende All Risk pakket verzekerd tegen schade door hagel, overstroming en storm, diefstal en inbraak, dieren, brand en explosie, aanrijding en vandalisme. Bovendien krijg je met elk gekozen pakket hulp bij schade en ben je verzekerd voor het aanbrengen van schade bij anderen. Met het medium Beperkt Casco pakket ben je tegen alle zojuist genoemde aspecten bent verzekerd, met uitzondering van schade door vandalisme en aanrijding. Geen behoefte aan een allesomvattende verzekering, maar wil je jouw auto wel graag voorzien van een basisverzekering? Kies in dat geval voor het WA-pakket.

Een aanvullende dekking voor elk wat wils

Zijn de standaard pakketten niet genoeg? Maak dan een keuze uit de verschillende aanvullende dekkingen en zorg ervoor dat jouw autoverzekering precies dekt waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor vrije reparatiekeuze, rechtsbijstand, verlengde aanschafwaarde, inzittendenverzekering, pechhulp verzekering en verlengde nieuwwaarde. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat het belangrijk is dat jij de juiste keuze maakt, kan het weleens van pas komen advies te ontvangen van onafhankelijke adviseurs. Deze staan voor jou klaar bij het maken van een keuze op het gebied van particuliere verzekeringspakketten en zakelijke verzekeringen.