Lot of Happiness

Lot of Happiness

Er zijn in ons land diverse goede doelen waar je jezelf als vrijwilliger voor in kunt zetten of waar je een donatie aan kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan organisaties die zich inzetten voor de bescherming van dieren of voor de natuur. Maar ook zijn er diverse goede doelen die zich inzetten voor kinderen. Het is belangrijk dat je als kind ook echt kind kunt zijn. Dit is helaas niet altijd mogelijk. Dit kan komen door ziekte of door te leven in een onstabiele thuissituatie. Om deze goede doelen te kunnen ondersteunen, zijn er diverse organisaties die loterijen aanbieden. Zo’n organisatie is bijvoorbeeld Lot of Happiness.

Meedoen aan een loterij

Er zijn diverse loterijen waar je jezelf voor aan kunt melden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om maandelijks mee te spelen met een bepaalde loterij, maar je kunt ook elke week bij de wekelijkse boodschappen een kraslot kopen. Echter zal je door het meedoen met zo’n loterij niet altijd een goed doel steunen. Dit is bij Lot of Happiness wel het geval. Je kunt bij deze organisatie meespelen voor verschillende goede doelen voor kinderen. Het lukt misschien niet om ieder kind in de wereld gelukkig te maken, maar wat als er nu zoveel mogelijk kinderen in de wereld gelukkig kunnen worden gemaakt? Ieder kind heeft recht op geluk. Ook wanneer een kind ziek is, in een oorlogsgebied leeft of in een weeshuis verblijft. Lot of Happiness is een loterij waarbij Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor kinderen worden gesteund. Er zijn helaas in Nederland nog veel kinderen die geen kind kunnen zijn. Dit omdat ze verblijven in een onstabiele thuissituatie, of ernstig ziek zijn. Wanneer een kind ernstig ziek is, is het belangrijk om ook geluksmomenten te ervaren naast de vele behandelingen die zij vaak moeten ondergaan. Er zijn diverse goede doelen die een dagje weg of zelfs een onbezorgde vakantie mogelijk maken voor deze kinderen en hun ouders. Wanneer je meedoet aan de loterij, heb je naast dat je een goed doel steunt, tevens kans op het winnen van mooie Lot of Happiness prijzen.

Prijzen winnen met loterijen

Bij alle loterijen kun je kans maken op diverse soorten prijzen. Dit kan een product zijn, maar ook een geldprijs. Lot of Happiness heeft ook prijzen beschikbaar voor deelnemers. Door mee te spelen met de loterij van deze organisatie maak je naast het kans hebben op een prijs, ook naar alle waarschijnlijkheid een hoop kinderen blij. Door je in te schrijven bij Lot of Happiness kun je maandelijks meespelen. Zo kun je iedere maand kans maken op een mooie prijs. Je kunt dus meespelen met diverse loterijen, maar wanneer je kiest voor het meespelen met de loterij van deze organisatie, ben je ervan verzekerd dat je ook nog eens een goed doel steunt. Bij Lot of Happiness kun je diverse mooie prijzen winnen. Van leuke geldbedragen tot een mooie flatscreen televisie bijvoorbeeld.

Speel bewust 18+ | Dat is een advertorial in samenwerking met Dailylin.nl