Een opslagruimte huren kan dé oplossing zijn!

Een opslagruimte huren kan dé oplossing zijn!

Stel. Je gaat een wereldreis maken en je hebt voor de tijd dat je op reis zult zijn je huis verhuurd. Dan wil je natuurlijk niet dat de huurders in jouw spullen zitten. Zelfs wanneer je je huis gemeubileerd verhuurt, wil je je kleding, je persoonlijke items, je beddengoed en misschien wel je boeken niet in het huis laten staan. Maar waar moet je er dan mee naartoe? Je kunt je ouders lief aankijken en de hele boel daar op zolder zetten. Maar het kan zoveel gemakkelijker: een opslagruimte huren is dan dé oplossing! In een opslagruimte kun je precies die zaken bewaren die je later weer wilt gaan gebruiken.

Een opslagruimte huren is gemakkelijk

Want wat als ik je vertel dat je een opslagruimte huren kunt en deze gewoon kunt laten bezorgen en weer ophalen? Dat scheelt heel veel gedoe met lopen slepen met spullen en vervoer regelen om je spullen weg te brengen. Je kunt een opslagruimte huren en deze gewoon voor je deur of op je eigen erf vullen. Hoe handig is dat? Wil je daarna nog spullen toevoegen of verwijderen uit je opslagruimte Den Haag? Dat is, natuurlijk, geen probleem. Het is jouw opslagruimte en het zijn jouw spullen. Je kunt er 24 uur per dag, 7 dagen per week bij. Wil je hulp bij het inladen? Neem dan contact op via de website voor een offerte. Er staan Erkende Verhuizers voor je klaar!

Hoe werkt het in de grote opslag?

Wanneer je een opslagruimte gehuurd hebt, dan kan het zomaar zijn dat je er per ongeluk iets hebt ingedaan wat er niet in moest, of dat je er iets in had moeten doen dat toch nog thuis staat. Je kunt dan heel gemakkelijk zelf even naar het opslagpunt gaan en, door je van te voren aan te melden via de app, jouw opslagbox bezoeken. Je hoeft geen eindeloze gangen door te lopen. Je kunt altijd tot vlakbij jouw opslagruimte komen met het gehuurde busje. Ben je weer klaar? Dan wordt de box weer voor je opgeruimd.

Hoe zit dat met beveiliging?

Om bij jouw opslagbox te komen heb je de app nodig en een pincode. De robotarm zet jouw opslagbox dan voor je klaar. Heb je spullen toegevoegd of juist verwijderd uit je opslagbox? Dan zet de robotarm deze weer op z'n plek. Niemand anders komt in of zelfs bij jouw opslagbox. Je kunt dus met een gerust gevoel die wereldreis beginnen.