Ga jij klussen deze zomer? Regel een rolsteiger!

Ga jij klussen deze zomer? Regel een rolsteiger!

Door de corona crisis hebben we eigenlijk veel meer tijd om handen. Zeker nu blijkt dat het thuiswerken misschien het nieuwe werken wordt voor de overgrote meerderheid van werkend Nederland biedt dit veel kansen op het gebied van tijdsindeling. Je bespaart namelijk een hele boel tijd! Dit zou je anders kwijt zijn aan het reizen naar je werk en weer naar huis. Gelukkig kan jij jouw tijd nu beter investeren! Veel mensen kiezen ervoor om te gaan sporten, meer tijd met hun gezin door te brengen of dat ene klusje af te maken wat al een tijd lang ligt te wachten. Hoe ga jij jouw extra vrije tijd besteden?

Klussen na je werk is geweldig

Het is misschien niet iets waar je direct aan denkt na een werkdag: klussen. Toch kan het afmaken van die ene klus of juist beginnen aan een nieuwe klus ervoor zorgen dat jij meer rust krijgt. Het werkt vrij logisch: er is iets wat al een tijd lang jouw aandacht vraagt. Hoe fijn is het als je het nu eindelijk kan veranderen of afronden? Geweldig toch!

Wacht daarom niet langer en begin met die klus. Jouw tijd is gekomen!

Wat voor klus dan ook, het helpt jou op weg naar een beter leven

Je kent het gevoel wel. Dat er iets knaagt, maar je kan er niet direct jouw vinger op leggen. Er is iets dat je wil veranderen aan het huis of de inrichting ervan maar je weet niet waar je moet beginnen. Geen paniek, je komt er al snel achter wat het kan zijn.

Aan welke klus jij jezelf ook gaat wagen aankomende zomer, je zult waarschijnlijk ook de hoogte in moeten. Hier kan je een ladder voor gebruiken, maar als je echt hoog moet werken om bijvoorbeeld het plafond te renoveren in de badkamer kan je beter een kamersteiger gebruiken. Deze staan een stuk stabieler dan een ladder en bovendien kan je er veel makkelijker grote oppervlakten mee afwerken. Een ladder moet je iedere meter weer opnieuw verschuiven, terwijl je op een kamersteiger gemakkelijk heen en weer kunt lopen.

Verwar een kamersteiger niet met een rolsteiger! Een rolsteiger kan je prima binnen het huis gebruiken, alleen een kamersteiger is echt enkel geschikt voor binnen gebruik. Dit komt door het feit dat de vloeren binnen het huis gelijk zijn, terwijl dit buiten niet altijd het geval is. Wanneer je deze zomer ook buiten wil gaan klussen kan je wellicht ook eens kijken naar een rolsteiger. Deze zijn namelijk ook stabiel te plaatsen op een ongelijke ondergrond door hun speciale wielen.

Weet wat je koopt en wat je gaat klussen! Alleen zo maak jij het beste van jouw klus. Veel succes deze zomer!