Wat is beter voor je haar? Keune shampoo of Rituals producten?

Wat is beter voor je haar? Keune shampoo of Rituals producten?

Er zijn veel verschillende merken haarverzorging op de markt, waarvan Keune shampoo en Rituals producten in het bekendere segment zitten. Beide merken zijn wat duurder dan de gemiddelde shampoo, maar maken wel producten van zeer goede kwaliteit. Welke voor jou het beste werkt is natuurlijk een kwestie van uitproberen, maar er is van beide merken van van alles te zeggen. Keune shampoo bijvoorbeeld, is een absolute topper op het gebied van haarverzorging. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten, en het is niet voor niets dat hun shampoos en verzorgingsproducten zo vaak door kappers worden gebruikt. Keune heeft shampoo voor diverse haartypes, dus ook voor jouw haar.

Keune shampoo voor meer volume

Een van de redenen dat mensen voor Keune shampoo kiezen is dat ze een hele fijne lijn hebben voor dun haar zonder volume. Dit type haar heeft namelijk speciale verzorging nodig, en extra vitamines dat het dikker en voller maakt. Bij Keune hebben ze een shampoo ontwikkeld met provitamine B5 en tarweproteïnen, die je haar bewezen dikker maken. Hij versterkt namelijk de haarstructuur, en zorgt er bovendien voor dat het minder snel afbreekt. Ook daardoor maakt deze Keune shampoo je haar voller. Minder haaruitval betekent immers meer en langer haar.

Rituals producten voor een mooie, volle haardos

Ook bij Rituals hebben ze diverse producten ontwikkeld voor je haar, en ook deze zijn onderverdeeld in diverse haartypen. Overigens heeft dit merk ook een hele fijne, voedende olie voor lichaam en haar, welke je huid en haar enorm voedt. Deze kun je zowel inmasseren op je lichaam als in je haren aanbrengen, waar het je haren voedt en de hoofdhuid verzorgt. Olie staat van oudsher al bekend om zijn krachtige en verzorgende eigenschappen. Om die reden zijn er veel soorten olie in veel Rituals producten verwerkt. Het is een 100% natuurlijk middel om je huid en haar te verzorgen, en zelfs mensen die normaal gesproken gevoelig reagereb op crèmes en huidverzorging kunnen het gebruiken.

Rituals producten als cadeautje

Of het nu voor een verjaardag, voor kerst of een jubileum is, Rituals producten zijn altijd een origineel cadeautje. Dit merk heeft namelijk veel aandacht besteed aan de verpakkingen van de producten, en ze zijn een feestje om te geven. Ze hebben ook veel kant en klare cadeausets met Rituals producten, die reeds in een mooie verpakking zitten. Deze kun je nog laten inpakken, maar op zich zijn het van zichzelf al mooie cadeautjes. Je kunt deze natuurlijk in de Rituals winkels kopen, maar er zijn ook veel webshops (zoals online drogisterijen) die deze producten verkopen. Vaak vind je ze daar zelfs vele malen goedkoper dan in de fysieke Rituals winkel. Doe daar je voordeel mee en bestel ze voortaan online!